Welkom

Welkom op de website van gospelgroep Sjir El Shaddai uit de Wilp (GN)! Op deze site vind je alle informatie m.b.t. de activiteiten van onze groep. Deze activiteiten bestaan met name uit medewerking verlenen aan kerkdiensten, themadiensten verzorgen en het organiseren van gospelconcerten. Dit alles met maar één doel en dat is het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Dat is iets waar wij ons volledig voor in willen zetten!

Musical de Messias
Wederom heeft het bestuur helaas moeten besluiten om de musical De Messias te verplaatsen. Met alle beperkingen rondom corona is het niet mogelijk om de musical uit te voeren.

We hebben daarom besloten om het deze keer ruimer naar voren te schuiven en wel naar oktober 2021. De kaarten blijven gewoon geldig. Wanneer de nieuwe data vast staan, zal VanPlan net als de vorige keer uw tickets naar deze data omboeken. U ontvangt vanzelf de nieuwe tickets in de mail.

De geldigheid van uw ticket blijft in principe hetzelfde als bij het vorige ticket. Heeft u kaarten gekocht voor de zaterdagavond? Dan worden de kaarten automatisch omgezet naar de zaterdagavond, etc.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben dan kunt u zich richten tot de voorzitter. Klik hier om een mail te sturen.

We wensen u allemaal veel sterkte en Gods onmisbare zegen toe.